Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Galipon χωρίς να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι. Ελέγξτε το email σας και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την οριστική διαγραφή.
Παίζεις ως φιλοξενούμενος; Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις → Ο λογαριασμός μου → Διαγραφή του λογαριασμού μου στο παιχνίδι.
Πολιτική Απορρήτου
Το email σας, το ψευδώνυμό σας, η πρόοδός σας, τα αρχεία σας και η πρόσβασή σας διαγράφονται αμέσως. Μια απόδειξη χωρίς πληροφορίες για τον λογαριασμό σας διατηρείται για 30 ημέρες για τη διαχείριση νέων προσπαθειών.
Η διαγραφή ενός λογαριασμού δεν επιστρέφει χρήματα για αγορά στο κατάστημα. Το Premium παραμένει αποκαταστάσιμο μέσω του καταστήματος, ακόμη και μετά τη δημιουργία νέου λογαριασμού.
Πολιτική Απορρήτου