מחק את חשבון ה-Galipon שלך מבלי להתקין מחדש את המשחק. בדוק את האימייל שלך ולאחר מכן אשר את המחיקה לצמיתות.
האם אתה משחק כאורח? פתח את הגדרות ← החשבון שלי ← מחק את החשבון שלי במשחק.
מדיניות פרטיות
האימייל שלך, הכינוי שלך, ההתקדמות שלך, הרשומות שלך והגישה שלך נמחקים מיד. קבלה ללא מידע על חשבונך נשמרת למשך 30 יום לניהול ניסיונות חדשים.
מחיקת חשבון אינה מחזירה רכישה בחנות. פרימיום נשאר בר שחזור דרך החנות, כולל לאחר יצירת חשבון חדש.
מדיניות פרטיות