Slett Galipon-kontoen din uten å installere spillet på nytt. Sjekk e-posten din, og bekreft deretter permanent sletting.
Spiller du som gjest? Åpne Innstillinger → Min konto → Slett kontoen min i spillet.
Personvernerklæring
E-posten din, kallenavnet ditt, fremgangen din, registrene dine og tilgangen din slettes umiddelbart. En kvittering uten informasjon på kontoen din oppbevares i 30 dager for å administrere nye forsøk.
Sletting av en konto refunderer ikke et kjøp i butikk. Premium kan gjenopprettes via butikken, inkludert etter å ha opprettet en ny konto.
Personvernerklæring