Oyunu yeniden yüklemeden Galipon hesabınızı silin. E-postanızı kontrol edin ve ardından kalıcı silme işlemini onaylayın.
Misafir olarak mı oynuyorsun? Ayarlar → Hesabım → Oyun içi hesabımı sil öğesini açın.
Gizlilik Politikası
E-postanız, takma adınız, ilerlemeniz, kayıtlarınız ve erişiminiz anında silinir. Yeni denemeleri yönetmek için, hesabınız hakkında bilgi içermeyen bir makbuz 30 gün süreyle saklanır.
Bir hesabın silinmesi, mağazadan yapılan satın alma işleminde para iadesi anlamına gelmez. Premium, yeni bir hesap oluşturulduktan sonra da dahil olmak üzere mağaza aracılığıyla geri yüklenebilir durumda kalır.
Gizlilik Politikası