Избришите свој Галипон налог без поновног инсталирања игре. Проверите своју е-пошту, а затим потврдите трајно брисање.
Играш ли као гост? Отворите Подешавања → Мој налог → Избриши мој налог у игри.
Политика приватности
Ваша е-пошта, ваш надимак, ваш напредак, ваша евиденција и ваш приступ се одмах бришу. Признаница без информација о вашем налогу чува се 30 дана да би се управљало новим покушајима.
Брисање налога не враћа новац за куповину у продавници. Премиум остаје могуће вратити преко продавнице, укључујући и након креирања новог налога.
Политика приватности