Slet din Galipon-konto uden at geninstallere spillet. Tjek din e-mail, og bekræft derefter den permanente sletning.
Spiller du som gæst? Åbn Indstillinger → Min konto → Slet min konto i spillet.
Privatlivspolitik
Din e-mail, dit kaldenavn, dine fremskridt, dine optegnelser og din adgang slettes med det samme. En kvittering uden oplysninger på din konto opbevares i 30 dage for at administrere nye forsøg.
Sletning af en konto refunderer ikke et køb i butikken. Premium forbliver gendannes via butikken, også efter oprettelse af en ny konto.
Privatlivspolitik