Törölje Galipon fiókját a játék újratelepítése nélkül. Ellenőrizze e-mailjeit, majd erősítse meg a végleges törlést.
Vendégként játszol? Nyissa meg a Beállítások → Saját fiók → Játékon belüli fiók törlése lehetőséget.
Adatvédelmi szabályzat
Az Ön e-mail címe, beceneve, előrehaladása, nyilvántartásai és hozzáférése azonnal törlésre kerül. A fiókjára vonatkozó adatok nélküli nyugtát 30 napig megőrizzük az új próbálkozások kezeléséhez.
A fiók törlése nem téríti vissza a bolti vásárlást. A Premium továbbra is visszaállítható az áruházon keresztül, beleértve az új fiók létrehozását is.
Adatvédelmi szabályzat