Izbrišite svoj Galipon nalog bez ponovnog instaliranja igre. Provjerite svoju e-poštu, a zatim potvrdite trajno brisanje.
Igraš li kao gost? Otvorite Podešavanja → Moj nalog → Izbriši moj nalog u igri.
Politika privatnosti
Vaša e-pošta, vaš nadimak, vaš napredak, vaša evidencija i vaš pristup se odmah brišu. Račun bez informacija o vašem računu čuva se 30 dana za upravljanje novim pokušajima.
Brisanjem računa ne vraća se novac za kupovinu u trgovini. Premium ostaje moguće vratiti putem trgovine, uključujući i nakon kreiranja novog računa.
Politika privatnosti